Dance

Dance, iets voor jou?

Dansen is een sport, een kunstvorm die duidt op beweging van het lichaam in combinatie met muziek. Of je nu HipHop, Modern, Streetdance, Jazz of Musical Dance doet, het blijft een manier van lekker bewegen op muziek. Doordat deze verschillende stijlen worden aangeboden binnen R.G.V. Kwiek, blijft het afwisselend en altijd weer een uitdaging. Iedereen kan zich heerlijk uitleven en het belangrijkste is: er plezier in hebben! Bij R.G.V. Kwiek gaan sport en plezier hand in hand.

 

Voor wie?

R.G.V. Kwiek biedt verschillende groepen, in verschillende leeftijdscategorieën. Vanaf 4 jaar kun je bij R.G.V. Kwiek danslessen volgen. We bieden dans op twee niveaus. Als je begint met dansen begin je in de instroomgroep, daar kan iedereen instromen. Op advies van de leidster kun je doorstromen naar de selectiegroepen.

Waar en wanneer?

De groepen trainen eenmaal per week eind van de middag of begin van de avond. Afhankelijk van je leeftijd word je in een groep ingedeeld, want niets is leuker dan dansen met leeftijdgenoten. In ieder geval kunnen alle (jeugd)leden een aantal malen per jaar laten zien wat ze kunnen door optredens en uitvoeringen. Sommige selectiegroepen trainen twee keer per week. Deze groepen hebben ook extra optredens in de vorm van demonstraties en wedstrijden. Er wordt wel verwacht dat je altijd aanwezig bent en aan alle optredens deelneemt.