Update omtrent het coronavirus

Beste ouders/verzorgers/leden,

Dinsdag 21 april is er weer een persconferentie geweest t.a.v. de maatregelen rondom de coronacrisis.
Hierin hebben we gehoord dat de richtlijnen voor het buitensporten voor kinderen t/m 12 jaar zijn versoepeld. Voor kinderen van 13 t/m 18 jaar en voor volwassenen zijn de regels onveranderd. Het sporten in een zaal is nog niet toegestaan!
Aangezien al onze disciplines in een zaal sporten geeft dit een probleem.
Wij zien als bestuur teveel haken en ogen om de lessen van binnen naar buiten te verplaatsen. Voor onze vereniging is dit niet haalbaar dus daarom hebben we besloten om de lessen tot 20 mei nog niet te hervatten!

Na de volgende persconferentie in mei kijken we weer verder naar de stand van zaken. Dan informeren we u over het vervolg.

Tot slot: Blijf gezond en positief en houd gepaste afstand!

Groet van het bestuur