Mooie resultaten op plaatsingswedstrijd acrogym in Wapenveld

Op zaterdag 16 februari kwamen de acroteams van RGV Kwiek Raalte in actie op de plaatsingswedstrijd D/E-Niveau in Wapenveld.

In de categorie paren E-Instap deden twee van onze teams mee. Ilse en Katinka behaalden een 5e plaats. Er was een 6e plaats voor team Lisa en Fenne. Heel goed gedaan! In de categorie damesgroep E-Jeugd lieten Julia, Mirte en Diede een prachtige oefening zien. Het resultaat was goed voor een bronzen medaille. Daarmee hebben zij zich gekwalificeerd voor de regiofinale op zaterdag 23 maart in Wijchen. Gefeliciteerd dames!

Het was een geslaagde plaatsingswedstrijd voor de deelnemers van RGV Kwiek Raalte. Wij zijn trots op onze sporters, die met hun oefeningen hebben bijgedragen aan het succes van deze mooie wedstrijddag.