Actie Hart voor Salland

R.G.V. Kwiek doet ook dit jaar weer mee met de actie Hart voor Salland!

De actie Hart voor Salland vindt jaarlijks plaats in het eerste kwartaal.
In 2018 organiseren wij de vijfde editie van deze actie. Tijdens deze vijfde editie kunnen niet alleen leden, maar kunnen alle klanten* van Rabobank Salland stemmen op hun favoriete vereniging(en) en/of stichting(en) in Salland. Het aantal ontvangen stemmen bepaalt de hoogte van de donatie die de vereniging of stichting van Rabobank Salland ontvangt.

Alle klanten* van Rabobank Salland kunnen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en) en/of stichting(en) in Salland. Er kunnen maximaal drie stemmen per vereniging of stichting gegeven worden.  Hoe meer stemmen een vereniging of stichting ontvangt, hoe groter de donatie van Rabobank Salland aan deze organisatie. Het is dus niet de bank die de bijdrage bepaalt, maar het zijn onze klanten* die invloed hebben op de financiële bijdrage.

*natuurlijke personen die op 1 januari 2018 bij Rabobank Salland bankieren

Stemperiode
In de tweede week van maart ontvangen ruim 91.000 klanten van Rabobank Salland een persoonlijke inlogcode. Hiermee kunnen zij via internet van 9 tot en met 19 maart 2018 hun stemmen uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.

Stem op R.G.V. Kwiek!