Start van SportActief Raalte met wethouder/loco burgemeester Gosse Hiemstra

Start van SportActief Raalte op de school voor Special Onderwijs De Zonnehof Raalte met aanwezigheid van wethouder/loco burgemeester Gosse Hiemstra. Voor kinderen van ongeveer vier jaar tot een jaar of zeventien gaan R.G.V. Kwiek én De Zonnehof een sport- en spelprogramma aanbieden. Doel daarvan is het bieden van een veilige sportomgeving voor kinderen uit het Speciaal Onderwijs. R.G.V. Kwiek neemt de organisatie van het sportonderdeel op zich en De Zonnehof zorgt voor een gezonde lunch én de locatie. De Zonnehof ontwikkelt zich ook tot Gezonde School, dus aandacht voor gezond eten en gezond bewegen en sporten. Kinderen kunnen naast R.G.V. Kwiek, ook terecht voor aangepast sporten bij SV Raalte, Rohda Raalte en SAVAS/Hera11. Iedereen doet mee!!!