Plaatsingswedstrijd Acrogym

Op zaterdag 21 januari jl. had de Acrogymgroep van R.G.V. Kwiek de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen in Dinxperlo. Zij namen deel in het E-niveau en waren ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Het is altijd weer spannend om de vierkante vloer op te lopen en een oefening op muziek te laten zien voor een groot publiek. De tribunes zaten vol! De meiden zijn helaas niet in de prijzen gevallen, maar hebben een prachtige sportprestatie geleverd!  Ook hebben zij samen een gezellige dag beleefd.

 

Uitslagen

  • 6e plaats voor Mirte en Diede in de E-instap
  • 5e plaats voor Julia, Noortje en Indy in de E-junioren
  • 6e plaats voor Ruby, Kaylee en Jaslene in de E-junioren
  • Een 7e plaats voor Chantal en Chayenne in de E-senioren

 

Uitstekend gedaan dames!

Nu op naar de tweede plaatsingswedstrijd.